Een antwoord op uw vragen

Garantie

Op instrumenten en versterkers van Stringswings zit 2 jaar garantie, behalve bij afgeprijsde artikelen (voordeelhoekje) en bij instrumenten waar specifiek bij vermeld staat dat er een langere garantieperiode geldt. De garantie is haalbaar, hetgeen betekent dat het instrument dat bij Stringswings wordt gekocht, steeds wordt beschouwd als gekocht ter plaatse bij Stringswings, in Schoonbeek (Beverst), Bilzen. Als service sturen wij een hersteld of nieuw artikel, dat geruild werd omwille van een fabrikagemanco, gratis terug naar de klant indien deze het instrument ook verzonden heeft. Het opsturen of brengen en halen in Schoonbeek (Beverst) wordt echter niet vergoed. Onze prijzen zijn immers bijzonder scherp.

Beschadigingen bij levering

Indien bij de levering wordt vastgesteld dat de inhoud beschadigd is, neemt de klant meteen contact op met Stringswings via e-mail. Hierbij toont de klant aan de hand van foto’s in bijlage van het artikel in de verpakking dat er beschadiging is opgetreden bij het vervoer. Hoe gedetailleerder de foto’s, hoe zekerder en sneller de vervanging van het artikel kan geregeld worden. Stringswings moet in voorkomende geval immers de vervoerder in gebreke stellen en moet hiervoor de bewijzen tonen.

De enige bevoegde rechtbank in geval van geschil, is de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Retour

Als u zich bedenkt over de aankoop, kunt u de aankoopprijs terugkrijgen door het aangekochte artikel meteen retour, maar ten laatste binnen 14 dagen in dezelfde staat en verpakking, dus niet in gebruik genomen, terug te (laten) bezorgen. Het terugzenden is op kosten van de koper. Een artikel dat ons niet binnen 14 dagen bereikt heeft, of enige gebruikssporen heeft, wordt niet meer terugbetaald, maar valt onder de garantievoorwaarden.