Classic Cantabile Brioso 3/4 juniorcello +boog +case

 599,00

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Voor de gevorderde jeugdige speler.

De Brioso cello’s van Classic Cantabile bieden eersteklas kwaliteit tegen een verrassend goedkope prijs. Met de hand gesorteerde houten, een uitstekende klank en een omvangrijk toebehorenpakket zijn de kenmerken van deze instrumenten.

Uitgezochte materialen
De achter- en zijblad van de Brioso cello’s worden uit gevlamd esdoorn gemaakt, het voor de klank bijzonders belangrijk bovenblad is uit massief dennen hout gesneden. Deze strijkinstrumenten zijn niet alleen optisch mooi maar ook van hoge kwaliteit. Een kam uit hard esdoorn draagt de snarentrillingen over waardoor deze violoncel een onverwachte klankrijkdom ontwikkelt. De toets, snarenhouder en stemsleutels zijn gemaakt uit bijzonders hard en weerbestendig ebbenhout.

Eenvoudig bespeelbaar
Dankzij de slanke hals van de Brioso is het eenvoudig voor beginners om de snaren te grijpen. Voor een bijzonders echte stemming beschikken alle snaren over een stemsleutel die gewoon aan de snarenhouder is vastgemaakt. Uit vervoergronden wordt de violoncel niet bespeelbaar geleverd. Voor de gebruik moet u eerst de kam opzetten en de snaren stemmen.

Koffer en toebehoor
De case uit weerbestendig kunststof weefsel is niet alleen licht, maar beschermt ook uw cello tegen stof, vuil en stoten. De koffer is een perfecte begeleider bij veelvoudige vervoermogelijkheden – bij de hand, met de schouderriem, als rugzak of als trolley. Bovenop een grote buitentas waar u plaats hebt voor DIN A4 schriften, hebt u vanbinnen nog iets bijzonders: naast de bogen uit Braziliaans hout bevindt zich nog een colofonium bij de levering. De lichtkoffer beschikt nog over 2 bogenhouders en een opbergvak voor toebehoor.

Extra informatie

Gewicht 7 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Classic Cantabile Brioso 3/4 juniorcello +boog +case” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *